O tânără de 19 ani a fost găsită de polițiștii teleormăneni sechestrată într-un apartament din Alexandria, după ce fata a reușit să sune în această dimineață la 112. 

La 6 dimineața, o tânără anunța că este sechestrată într-un apartament din Alexandria. Aceasta nu știa adresa exactă, dar a precizat că a fost victima unui viol și că autorul e un tânăr de 22 de ani. Prin mijloace specifice, polițiștii teleormăneni au reușit să localizeze apelanta într-un apartament aflat la etajul patru al unui bloc din Alexandria.

A fost, prin urmare, constituită o echipă operativă în cadrul Poliției Municipale Alexandria, echipă care s-a și deplasat la adresa indicată de sistem. Acolo, a fost găsită atât fata de 19 ani, cât și presupusul autor al violului, un tânăr de 22 din municipiul Alexandria, locuința aparținând părinților acestuia.

Tânărul nu a opus rezistență la sosirea polițitilor și a fost condus la poliție pentru cercetări. De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de viol și lipsire de libertate, tânărul urmând a fi prezentat parchetului pentru stabilirea măsurilor legale.

Articolul precedentFostul consilier al lui Gâdea ajunge la DNA, la solicitarea ANI
Articolul următorFără cruci și sicrie pe străzile Alexandriei