La data de 20 iunie a.c, în baza probatoriului administrat, polițiștii din Alexandria au reținut un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Brânceni, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 20 iunie a.c, Poliția mun. Alexandria a fost sesizată de către un bărbat surdomut, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o bancă din parcul de pe strada Dunării, din mun. Alexandria a fost agresat de o persoană necunoscută, fiindu-i sustras portofelul din buzunarul pantalonilor, portofel în care se aflau 85 de lei și actul de identitate.

Din anchetă a reieșit faptul că, în timp ce se afla pe o bancă în parcul situat la intersecția străzilor Dunării și Av. Colfescu, a avut o altercație cu o persoană de sex masculin, în urma căreia i-a fost sustras portmoneul din buzunarul pantalonilor. Altercația dintre cei doi bărbați a fost observată de către un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, aflat în timpul liber, care a solicitat sprijinul echipei de intervenție pentru prinderea făptuitorului, reușindu-se prinderea persoanei după ce aceasta a fugit pe mai multe străzi din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind dispusă efectuarea în continuarea a urmăririi penale față de suspect. Acesta a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Teleorman, urmând să fie prezentat instanței pentru a dispune în cauză.

Articolul precedentPoliția din Teleorman are șase autospeciale noi
Articolul următorUn șofer neatent a intrat în mașina Poliției Teleorman