Corneliu Daniel Dan este cunoscut doar în ultimii ani publicului drept soțul ministrului de Interne. Cu numai câțiva ani în urmă, nimeni nu știa prea bine cine e Carmen Daniela Dan, dar se știa că e soția unui om deosebit, care a făcut în viața lui multe gesturi altruiste. De pildă, unii își amintesc cum, în timpul lui liber, Corneliu Dan ajuta, în felul său, copiii nevoiași. În restul timpului, acesta a lucrat pentru OMV Petrom Teleorman, așa cum rezultă din declarația de avere a Danielei Dan. 

În plus, vorbim despre un om foarte discret, căruia nu i-au plăcut niciodată reflectoarele, dar a încercat să facă pentru ceilalți mai mult decât a făcut pentru sine. Și a reușit. Asocierea cu ministrul de interne aduce acum persoana sa în centrul dezbaterilor publice, mai ales că moartea lui a fost declarată suspectă. Corneliu Dan a murit pe 2 iulie în locuința sa din Videle, iar faptul că vecinii s-au sesizat l-a determinat pe tatăl lui să meargă să verifice dacă totul e în regulă. Nu era. Corneliu Dan murise. Sursele noastre din Videle pretind că omul nu mai mâncase de mai bine de o săptămână, dar că în apartament au fost găsite mai multe sticle de băuturi alcoolice consumate. Povestea rămâne una dubioasă, în contextul în care nu sunt clare multe aspecte. Dar, potrivit legiștilor, care au terminat munca în cursul nopții trecute, acesta a decedat din cauza unei insuficiențe cardiace acute, ca urmare a unui edem pulmonar și a unui infarct miocardic acut.

Înmormântarea a avut loc astăzi la Videle și a blocat, pentru câteva ore, micul oraș din Teleorman. De organizarea tristului eveniment s-a ocupat o firmă de pompe funebre din București, care a venit seara trecută în județ.

Articolul precedentS-au afișat rezutatele la BAC 2018 – județul Teleorman! 47,30% promovabilitate
Articolul următorAccident rutier la ieșirea din Vitănești