Schimbările se petrec cu rapiditate la IPJ Dâmbovița. După ce liberalii dâmbovițeni anunțaseră că intenționează să schimbe actuala conducere a IPJ Dâmbovița (cms.șef Sorin Păun) și după ce comisarul șef Sorin Păun s-a pensionat, la doar 49 de ani, ministrul de interne a numit un interimar la conducerea Poliției Dâmbovița. Este vorba despre inspectorul șef al IPJ Teleorman, Valentin Dumitrașcu.

Deja fostul inspector șef al IPJ Dâmbovița, cms.șef Sorin Păun, și-a anunțat depunerea dosarului de pensionare, la doar 49 de ani, în urmă cu două zile. Ieri (20 noiembrie 2019) ministrul de Interne, Marcel Vela, a semnat ordinul de delegare a Comisarului șef de poliție, Valentin Dumitrașcu, inspector șef al IPJ Teleorman,  pentru o perioadă de două luni, la conducerea IPJ Dâmbovița.

Imagine

Foto- Ordin de ministru, 20.11.2019

Ordinul va intra în vigoare începând din data de 22 noiembrie 2019. Noul șef al IPJ Dâmbovița, cms.șef Valentin Dumitrașcu, a fost la șefia IPJ Teleorman din 2012 și va ocupa postul de conducere, rămas vacant la IPJ Dâmbovița, doar pentru două luni, după cum se precizează în ordinul de ministru.