În cursul zilei de astăzi, Administrația Domeniului Public Alexandria a anunțat faptul că ștrandul din Alexandria se redeschide începând cu data de 8 aprilie. 

Ștrandul Vedea este în acest moment unul dintre cele mai importante locuri în care oamenii din Alexandria pot merge pentru a se relaxa sau pentru face sport. De aceea, închiderea lui pe timpul iernii constituie de mult timp un motiv de dezamăgire pentru populație. Astăzi, însă, Administrația Domeniului Public Alexandria a făcut și anunțul așteptat de mulți: „Complexul de odihnă și recreere Ștrand Vedea va fi redeschis pe data de 8 aprilie, orele 9.00. Zilele acestea se fac ultimele retușuri pentru a fi gata de primirea dumneavoastră.”

Oamenii s-au declarat entuziasmați pe rețelele de socializare de eveniment, Ștrandul fiind la Alexandria unul dintre puținele moduri în care oamenii se pot relaxa. În plus, momentul este o bucurie pentru cei mici, care abia așteptau posibilitatea de a se întoarce la mișcare odată cu încălzirea vremii. Anul acesta remarcăm faptul că redeschiderea ștrandului se face mai devreme, de obicei acesta fiind pus la dispoziția publicului la începutul lunii mai.

Articolul precedentDumitru Goldbach: „În Teleorman e greu, deoarece avem mulți combinatori”
Articolul următorÎn Teleorman, au început furturile de oi