În cursul zilei de astăzi, Administrația Domeniului Public Alexandria a anunțat faptul că ștrandul din Alexandria se redeschide începând cu data de 8 aprilie. 

Ștrandul Vedea este în acest moment unul dintre cele mai importante locuri în care oamenii din Alexandria pot merge pentru a se relaxa sau pentru face sport. De aceea, închiderea lui pe timpul iernii constituie de mult timp un motiv de dezamăgire pentru populație. Astăzi, însă, Administrația Domeniului Public Alexandria a făcut și anunțul așteptat de mulți: „Complexul de odihnă și recreere Ștrand Vedea va fi redeschis pe data de 8 aprilie, orele 9.00. Zilele acestea se fac ultimele retușuri pentru a fi gata de primirea dumneavoastră.”

Oamenii s-au declarat entuziasmați pe rețelele de socializare de eveniment, Ștrandul fiind la Alexandria unul dintre puținele moduri în care oamenii se pot relaxa. În plus, momentul este o bucurie pentru cei mici, care abia așteptau posibilitatea de a se întoarce la mișcare odată cu încălzirea vremii. Anul acesta remarcăm faptul că redeschiderea ștrandului se face mai devreme, de obicei acesta fiind pus la dispoziția publicului la începutul lunii mai.