Dumitru Goldbach, coordonatorul Filialei Pro România în Teleorman, a spus astăzi în cadrul unei conferințe de presă că partidul în județ se luptă cu încercări de destabilizare, venite din partea unor „combinatori”.

Filiala județeană a partidului Pro România, coordonată de Dumitru Goldbach, susține că va face cu adevărat opoziție Partidului Social Democrat, lucru pe care celalalte partide nu-l fac. Dumitru Goldbach a organizat astăzi o conferință de presă la sediul partidului din Alexandria. În cadrul conferinței, Goldbach a vorbit despre faptul că în Teleorman nu există niciun fel de opoziție la PSD, că toate partidele fac în așa fel încât să încheie tot felul de înțelegeri cu partidul unic, pentru a nu pierde resurse umane și materiale și că așa zisele partide de opoziție se ascund atunci când oamenii ies sporadic în stradă în orașele județului.

Mai mult, el spune că în Teleorman, partidul se confruntă cu acțiuni repetate de destabilizare: „Constat cu părere de rău că partidele de opoziție din Teleorman se luptă cu Pro România și uită să se lupte cu PSD. Nu am auzit pe nimeni să se lupte cu PSD, cel mai mare dușman este un partid care în Teleorman are sediu de două săptămâni. În Teleorman e greu, deoarece avem mulți combinatori, ca să le spun așa în termeni populari. Umblă pe la toate partidele și atunci când le ceri ajutorul, se fac că nici n-au auzit de partid, când partidul crește toți ar vrea să le ajute. Nu le ajunge un partid, vor la trei partide. Se dau mai mult decât sunt și încearcă să destabilizeze acest partid „.

Dumitru Goldbach este fost membru al PNL Teleorman, de unde a plecat după ce a constatat că în partid aveau loc acțiuni contrare propriilor sale convingeri. Provocat de jurnaliști să discute subiectul, Goldbach a refuzat să intre în detalii, concentrându-se asupra noului proiect în care s-a implicat.

Articolul precedentPrimăria Alexandria taie arbori într-o veselie în Pădurea Vedea
Articolul următorSe redeschide Ștrandul din Alexandria