În capitala Teleormanului – Alexandria – ființează, de vreo câțiva ani, un club de pensionari în ceea ce a fost cândva Casă de Cultură. A fost, pentru că, de mai bine de trei ani, casa Culturii stă închisă, nu are aviz ISU și nici condiții optime de desfășurare a evenimentelor pentru care a fost destinată inițial. Găzduiește, însă, persoanele vârstnice din PSD, care au activități mai ales în ani electorali.

Acum, municipalitatea le pregătește un alt spațiu oamenilor care frecventează clubul. Acesta este amplasat în intravilanul Municipiului Alexandria, pe strada Libertății, Piața Centrală, în perimetrul delimitat de străzile Libertății, Dunării, București și Constantin Brâncoveanu. Proiectul de hotărâre va fi aprobat în ședința din luna decembrie a consilierilor locali.

Autoritățile alexăndrene nu au aceeași viteză de lucru în ceea ce privește Casa de Cultură, care stă în paragină și se uită la noi cum ”o uităm”. Nu știm dacă se întâmplă asta pentru că vin alegerile, iar iubitorii de cultură nu votează partidul unic, dar ne este clar că, în timp ce în orașele civilizate casele de cultură sunt sfinte, în Alexandria pesedistă ea a devenit păgână…

Articolul precedentAccident rutier între localitățile Islaz și Corabia. O persoană a murit
Articolul următorMai multe secții ale Spitalului Caritas din Roșiorii de Vede au fost închise