Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă trebuie să știe că pe 18 octombrie se dă startul Bursei Locurilor de Muncă în județul Teleorman. Evenimentul începe la ora 9.00 în Alexandria, la Sala Polivalentă şi la sediul Agenţiilor Locale din Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele.

Obiectivul principal al acestui eveniment anual îl constituie facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. La acest eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen lung.

Pentru bursa din acest an, AJOFM Teleorman a contactat aproximativ 850 agenti economici interesați să recruteze personal din rândul absolvenților promoția 2019 dar și din rândul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Agenţii economici care vor participa la Bursa Locurilor de Muncă vor avea prilejul să-şi recruteze personalulul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locurilor de muncă pe care le oferă.

De asemenea, reamintim că somerii înregistraţi in evidentele AJOFM Teleorman care se angajează cu normă întreagă, pot beneficia de o serie de prime oferite din bugetul asigurărilor pentru şomaj ( încadrare, activare, instalare).

 

Articolul precedentUn șofer de 91 are dosar penal, după ce a lovit o biciclistă
Articolul următorAu pus ”setca” pe ei! 3 braconieri au fost prinși la pescuit