Un accident mai puțin obișnuit s-a petrecut ieri, în cursul prânzului, la Zimnicea. Un bătrân, în vârstă de 91 de ani, a acroșat o biciclistă care se angajase în trecerea străzii, pe trecerea de pietoni. Pentru că nu consumase alcool, putem doar presupune că vârsta înaintată a șoferului i-a alterat simțurile, punând viața unei femei în pericol.

Polițiștii din cadrul Politiei Orașului Zimnicea au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că la intersecția a două străzi din localitate s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. În timp ce un bărbat în vârstă de 91 de ani domiciliat în orașul Zimnicea conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazul, la intersecția cu strada Călugăreni a acroșat o biciclistă care se angajase în traversarea drumului pe bicicletă, pe trecerea pentru pietoni.

În urma evenimentului a rezultat rănirea biciclistei, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Rezultatul testării cu aparatul alcootest a fost negativ în ambele cazuri.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Articolul precedentMinistrul pentru Mediul de Afaceri și Comerț vine mâine în Teleorman
Articolul următorSe dă startul Bursei Locurilor de Muncă în Teleorman