Scandal monstru pe Aeroportul Otopeni, din Capitală, joi după amiază. Sute de pasageri sunt umiliți și împiedicați să plece în concediu sau la muncă în străinătate, după ce au stat la cozi interminabile din cauza conducerii celui mai mare aeroport din țară, care a făcut restructurări pe bandă rulantă. Ca și cum timpul și nervii irosiți pe aeroport n-ar fi fost de ajuns, oamenii au aflat, chiar înainte de a se urca în avion, că zborul a fost anulat.

Cursa cu destinația Madrid ar fi urmat să decoleze joi, la ora 16:30. Pasagerii au venit pe aeroport cu 2-3, chiar 4 ore mai devreme, pentru că fuseseră anunțați că, din cauza problemelor de personal, procedurile urmează să dureze mai mult. 

După ce au trecut de acest test al nervilor și rezistenței fizice, chiar înainte de a se îmbarca, pasagerii au aflat că zborul către Madrid a fost ANULAT. Conducerea companiei a comunicat că este vorba de probleme operaționale. 

Imagine

„Nu mi s-a oferit nicio altă explicație, ba chiar mi-au transmis că dacă nu-mi convine răspunsul, închidem orice conversație. NU ni s-a transmis niciun mail, niciun SMS, nimic”, a afirmat un pasager al cursei anulare, în direct la Realitatea Plus.

O parte din pasageri au venit din alte orașe ale țării și nu au unde să stea până vineri, când ar urma să decoleze.

HAOS pe Aeroportul Otopeni – VACANȚĂ LA COADĂ. Trimite imaginile neputinței și ia atitudine!

Depășită de situație, conducerea ridică din umeri și pune aglomerația pe seama numărului mare de călători, fără să pomenească de disponibilizările operate în rândul personalului. Din acest motiv, situații în care pasagerii sunt umiliți se repetă zi de zi. Miercuri, un tânăr care a încercat să plece de pe aeroportul Henry Coandă a filmat marea de oameni înghesuiți.

Articolul precedentSă îl avem permanent în inimă pe Dumnezeu şi să ne rugăm, căci rugăciunea nu este strigăt în pustiu!
Articolul următorCulisele Statului Paralel: Continuă seria dezvăluirilor despre șeful CJ Ilfov – Hubert Thuma, contracte de 70 de milioane euro