Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Roșiori de Vede au reținut patru bărbați din localitate, cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Luni, 3 august, în jurul orei 18:00, polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în incinta unui spațiu de agrement din localitate a avut loc o altercație între mai multe persoane.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat un bărbat în vârstă de 19 ani, care a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital, restul participanților părăsind incinta societății.

Din primele cercetări s-a stabilit că între mai multe persoane a avut loc o altercație spontană, în urma căreia tânărul de 19 ani a fost lovit cu un obiect contondent. De asemenea, mai multe obiecte de mobilier, precum și alte bunuri au fost distruse.

Ulterior, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor implicate, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe obiecte contondente.

În cauză a fost dispusă reținerea a patru bărbați cercetați în cauză, toți din municipiul Roșiori de Vede, aceștia fiind intraduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede, anunta Inspectoratul de Poliție Teleorman.

Articolul precedentCOVID-19: Peste 1200 de noi infectări în ultimele 24 de ore. Cazurile noi, pe județe
Articolul următorSalvati de semnalul SOS