Astăzi, la ora 10.30, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs pe raza localității Saelele (DJ 546), cu două autoturisme implicate și 6 victime ușor rănite, neîncarcerate.

Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului au intervenit pompierii militari tuneni, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, două echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman și un echipaj de poliție, conform ISU Teleorman.

În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto responsabil de producerea accidentului, fapt pentru care bărbatului i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În evenimentul rutier, cei 6 pasageri (un minor, două femei și trei bărbați) din cele două autoturisme, cu contuzii ușoare, au fost preluați de echipajele medicale și transportați la Spitalul Municipal Turnu Măgurele pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Articolul precedent„Colectiv ne privește pe toți” – documentar despre primul an de după tragedia din 2015 care a îndoliat România
Articolul următorAmicalul România – Anglia se va juca pe 7 iunie, pe stadionul Villa Park din Birmingham