În acest moment, în Teleorman, nu putem vorbi decât despre rezultate parțiale, după numărarea a aproape jumătate dintre secțiile de vot. 

Totuși, se poate observa că, din nou, PSD a obținut majoritatea voturilor exprimate de populație, însă observatorii de la urne spun că aceste voturi nu au fost exprimate foarte liber. Oamenii care au fost ieri observatori în secțiile de vot din Teleorman susțin că votul s-a desfășurat în condiții halucinante. Oamenii intrau câte doi în secții, primarii stăteau la intrarea în sala de vot, angajații primarilor aduceau oameni fără discernământ cu mașinile și-i duceau în secții, spunându-le să voteze cu trandafirii.

Practic, 48% dintre teleormăneni au optat pentru partidul unic, dorința lor fiind, deci, să se perpetueze comunismul local. Pe locul al doilea s-a situat PNL, cu aproape 25% din voturi, iar poziția a treia a fost ocupată de USR Plus, care a obținut aproape 10% din voturile valabile. Pe ultimul loc în preferințele teleormănenilor s-au aflat cei de la PMP, care au reușit să culeagă voturile a 5% dintre teleormăneni. Acestea nu sunt, însă, rezultatele finale. Vom putea discuta despre un rezultat oficial al alegerilor din Teleorman în cea de-a doua parte a zilei de astăzi.

Articolul precedentTeleormanul nu mai este pe primul loc la vot
Articolul următorReferendumul a întrunit cvorumul și în Teleorman. 73% dintre votanți au spus „DA!”