Senatorul Eugen Pîrvulescu, candidat PNL la președinția CJ Teleorman, a anunțat marți, în emisiunea live ”Realitatea din PNL”, că toți elevii din județ vor reveni în clase pe 14 septembrie. Liberalul a subliniat însă că 40-50 de școli încă au toaleta în curte. Senatorul a vorbit despre proiectele pe care vrea să le implementeze și a acuzat PSD că i-a ținut pe locuitori în sărăcie și izolare, din motive electorale. ”Am constatat entuziasmul oamenilor, simt că e un moment de eliberare de tot ce a însemnat dictatura PSD-istă”, spune liberalul.

Pîrvulescu a lăudat capacitatea agricolă a județului, criticând lipsa unui centru de colectare și a investițiilor în județ.
 

”Ani de zile, nu s-a dezvoltat nimic pe partea de investiții. Mulți oameni au plecat la București sau în străinătate. Suntem un județ asistat. Trăim din banii pe care alte județe îi produc. Cineva a urmărit lucrul acesta. Incompetența pe care a arăta-o Dăncilă la guvern a făcut ca România să stagneze ani de zile. Și acum tragem ponoasele de pe urma guvernului PSD. 
Oamenii au fost constrânși să voteze cu PSD, au depins de partea politică, de PSD în special.
O să-i dăm afară din județ anul acesta. Se va termina administrația PSD-istă. Am constatat entuziasmul oamenilor, s-au săturat, simt că e un moment de eliberare de tot ce a însemnat dictatura PSD-istă. Este un moment de dezvoltare pentru Teleorman”, a declarat senatorul PNL.

În privința proiectelor pe care vrea să le implementeze, Pîrvulescu a transmis că esențiale sunt dezvoltarea infrastructurii, canalizarea și gazele. 

”DN6 leagă Alexandria de București. Trebuie mai întâi să creăm infrastructură pentru investitori și apoi niște parcuri industriale pentru locuri de muncă. Vom semna și un proiect pe fonduri europene pentru apă și canalizare, care stă de șase ani în sertar. Contractul este de 200 și ceva de milioane de euro. Avem un proiect și pentru alte 14 localități pentru apă și canalizare. Avem deja în jur de 20-25 de proiecte pentru alimentarea cu gaz. Vom depune proiectele pentru ca anul viitor locuitorii să beneficieze de gaz (…) Luna aceasta, demarăm proiectul de extindere a DN6, iar în maximum doi ani va demara și acel drum expres care este prins în Master Planul de Transporturi. Nu avem alimentare cu apă, dar acum zece ani se vorbea de un aeroport…  Viziunea liberală este alta, vrem să facem treabă pentru oameni, să aducem bunăstare pentru ei”, a transmis senatorul. 

În privința începerii noului an școlar, senatorul a anunțat că toți copiii vor fi în clase pe 14 septembrie. 
 

”La momentul acesta, scenariul este verde, vom avea toți copiii în clase. Din păcate, mai sunt 40-50 de școli care nu au toaleta în interiorul clădirii. Ani de zile nu s-a investit. De la guvern avem alocați bani pentru achiziționarea de containere, dar trebuie conectate la rețeaua de apă…” Despre tabletele pentru elevii care fac și cursuri online, Pîrvulescu a menționat că acestea pot fi cumpărate din banii Primăriei, urmând ca fondurile să fie decontate de stat. 

Articolul precedentNumăr mare de infectări cu Sars-COV2, raportat astăzi. Raport pe judeţe
Articolul următorEXCLUSIV, la Realitatea PLUS: Documentele care-l îngroapă pe Victor Ponta. Lobby extrem pentru alegerile prezidențiale pierdute din 2014