Vin fonduri europene pentru reabilitarea termică a Spitalului Caritas din Roșiorii de Vede. Proiectul se va implementa până la finele anului viitor și va presupune cheltuieli de aproape 3 milioane de euro. 

La Casa de Cultură din Roșiorii de Vede a avut astăzi loc conferința de lansare a proiectului „Durabilitate. Eficiență. Sănătate – Reabilitarea termică a Spitalului Caritas din Municipiul Roșiorii de Vede” – Cod SMIS 2014+: 117625. Proiectul, implementat de Municipiul Roșiorii de Vede, are o valoarea totală de 13.351.446,35 lei și este finanțat prin Programul Operațional Regional Axa prioritară 3 — Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1- Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor.


Proiectul are drept obiectiv principal reabilitarea termică a clădirii Spitalului Municipal Caritas, în scopul creșterii eficienței energetice a acestuia, precum și a reducerii costurilor de întreținere a clădirii. Vorbim, evident și despre o cofinanțare locală, a cărei valoare se ridică la 267.028,93 lei, proiectul urmând a se derula pe o perioada 19 de luni, el urmând să fie gata în luna decembrie a anului 2020, dacă totul decurge conform termenelor asumate. 

Articolul precedentAcțiuni de vandalism în curtea Spitalului Județean Teleorman, sub ochii firmei de pază
Articolul următorAvarii la blocul din Videle în care locuiesc Viorica Dăncilă și Carmen Dan