Zece autoturisme parcate în curtea Spitalului Județean Teleorman au fost vandalizate. Totul s-a întâmplat sub ochii firmei de pază a șoferului lui Liviu Dragnea, Mădălin Ioniță. 

Infracțiunea este mai veche, ea desfășurându-se la începutul lunii mai, însă abia acum oameni din instituție au decis să vorbească despre asta, nemulțumiți fiind de slaba protecție pe care Europrotect Security (societatea de apartament a lui Mădălin Ioniță, șoferul lui Liviu Dragnea) o asigură personalului din spital.  S.C. Europrotect Security are sediul într-un apartament din Alexandria, dar are sute de angajați și contracte incredibil de consistente cu statul.

Cu câteva săptămâni în urmă a avut loc o acțiune de vandalizare a mașinilor din curtea spitalului. Mai mult, însoțitorii bolnavilor mai cauzează câteodată câte un mic scandal, iar personalul medical nu prea se simte în siguranță, când se mai întâmplă ca însoțitori recalcitranți să le ceară socoteală pentru bunul tratament al vreunui bolnav. Nici personalul de la Ambulanță nu e mai încântat de “protecția” firmei de apartament, dar până la urmă, nu se poate discuta prea mult pe tema asta, ca să nu se supere cumva șefii de instituții și să-i penalizeze.

Directorul Spitalului Județean Teleorman, Alex Dobre, întrebat dacă firma e eficientă, acesta a preferat să ne spună că “Europrotect a câștigat licitația, asta e regula: prețul cel mai scăzut. Eu zic că își fac treaba. Da, așa e, a avut loc un astfel de episod, dar s-a întâmplat în partea din spate a spitalului. Din câte știu eu, e o anchetă în derulare a poliției pe tema asta.

Poliția Județului Teleorman, prin vocea purtătorului de cuvânt Dana Pășu, confirmă incidentul, care s-ar fi petrecut la începutul lunii mai. O persoană ar fi alertat atunci organele de ordine cu privire la faptul că zece autoturisme parcate în curtea spitalului județean au fost vandalizate. Există 7 plângeri ulterioare pe această temă, urmând ca ancheta poliției să dezvăluie și făptuitorul.

 

Articolul precedentPercheziții la „firme-fantomă” din Teleorman
Articolul următorReabilitarea termică a Spitalului Caritas costă aproape 3 milioane de euro