Mii de oameni s-au aflat astăzi la Alexandria într-o locație privată de pe strada Vedea, pentru a-l întâmpina pe Rareș Bogdan. Efortul a meritat, politicianul având un discurs extrem de puternic, care a reușit să impresioneze și să-i determine pe cei prezenți să creadă în șansa opoziției de a-l înlătura pe Liviu Dragnea de la putere.

Alături de fostul om de televiziune, la Alexandria s-au mai aflat Ludovic Orban, Raluca Turcan, Dan Motreau și alți lideri cunocuți ai liberalismului actual. Totuși, momentul de vârf al evenimentului a fost discursul lui Rareș Bogdan, care a strâns, în câteva cuvinte, toate frustrările oamenilor care s-au născut sau doar trăiesc în Teleorman:

„În Teleorman sunt sute de școli cu toalete în curte și ei ne explică cum să salvăm pușcăriașii! În democrație, hoții stau la pușcărie, nu în Parlament, nu în Guvern, și nu la sediile partidelor! Să nu vă fie frică, pentru că Liviu Dragnea pică și  va pica direct în nas, mult mai repede decât se așteaptă cei care încă îl susțin. Oameni buni, aș vrea să vă spun că una dintre marile frumuseți ale acestei țări, unul dintre marile avantaje este modul în care noi reușim să conviețuim unii cu alții. Pentru că nu există români buni și români răi. Sunt doar români care au ajuns să fie manipulați de unii oameni fără Dumnezeu. Românii din zonele controlate de PSD trebuie ajutați să se lumineze, să vadă că există locuri în această țară unde se trăiește altfel. Și ei sunt cetățeni de același rang. Indiferent de religie, de etnie, noi românii ne înțelegem și trăim în pace. Aceasta este România, o Românie care își gândește viitorul doar cu ajutorul Bunului Dumnezeu! Nu uitați, de aici, de la Teleorman, România se va deștepta! Strigați pentru ca toți cei care se lasă manipulați și mințiți să se trezească! Am venit aici pentru a salva Teleormanul de neo-bolșevici!”

Articolul precedentSemafoarele dubioase de la Alexandria
Articolul următorÎndrăznește să crezi că, în piața din Alexandria, cartofii au ajuns 4 lei