Într-un județ în care există sute de copii care nu știu cum se mănâncă o ciocolată și principala grijă a oamenilor e pâinea de a doua zi, pe pagina de propagandă a PSD Teleorman apar informații care se bat cap în cap cu realitatea. Una dintre ele e aceea că PSD ar fi creat 1700 de noi locuri de muncă în Teleorman. 

Potrivit paginii de socializare a partidului unic din Teleorman, „la nivelul județului Teleorman, în timpul guvernării #PSD, din 2016 până în prezent, numărul locurilor de muncă a crescut cu 1700. În aceeași perioadă, câștigul net salarial a crescut cu 37%, iar pensia medie a crescut cu 27%.” Informația este ilustrată cu grafice care par profesioniste, așa că oamenii chiar ar putea lua în serios gluma. Cu alte cuvinte, în mintea propagandiștilor, Teleormanul înflorește. Desigur, minciuna se vede în teren cu ochiul liber…

Totuși, nu este obligatoriu ca informația să fie mincinoasă. Pentru că, până la urmă, e un fapt demonstrat acela că PSD Teleorman este cel mai mare angajator din județ. El împarte locurile de muncă în instituțiile publice și, în același timp, cheamă oamenii din timpul programului de lucru pentru a face galerie lui Liviu Dragnea la Înalta Curte sau la DNA, după nevoi. Mai mult, același partid angajează oameni în instituții, singura condiție fiind aceea de a nu se prezenta la locul de muncă oficial, ci la partid. Și acesta este un fapt demonstrat chiar de procurorii DNA.

 

Articolul precedentDragnea, despre perioada angajărilor fictive: ”Atunci bătea vântul la sediul PSD. Oamenii erau foarte speriați… de Băsescu”
Articolul următorCum a scos PSD-ul țara din noroaie? Cazul Teleorman