Criză de nervi a primarului Victor Drăgușin în plină ședință a Consiliului local Alexandria, după ce un consilier liberal a întrebat despre pregătirea unei tranzacții între două societăți subordonate. Acesta a început să strige că așteaptă DNA-ul, că numai de la procurori înțelege. 

Vorbim despre S.C. Transloc și S.C. Administrația Străzilor, Construcții Edilitare SRL și despre o cerere a celei de-a doua de a-și mări capitalul social în vederea achiziției unui teren, în timp ce prima vrea să vândă un teren de aproximativ aceeași valoare. Consilierul liberal, Florin Titirișcă a insinuat astfel că se pregătește o tranzacție de teren, cu parfum de aranjament.

Reacția primarului Drăgușin a fost halucinantă: „N-am înțeles care a fost tema luării dumneavoastră de cuvânt. N-am înțeles, au fost două intervenții pe care eu nu le înțeleg. Dacă este incorectă, să plătească cine a greșit! Deci deja se face o mânărie în Consiliul Local. Consiliul Local ia dintr-un buzunar, pune în alt buzunar și a făcut un mare șmen! Nu înțeleg, domnule! Să vină DNA-ul! Numai de la ei înțeleg!

 

Articolul precedentProtecția Consumatorului a restituit peste 22.000 lei teleormănenilor nemulțumiți
Articolul următorBisericile din Alexandria, finanțate în plină campanie electorală