Pe data de 3 decembrie a fost publicat în SEAP anunțul prin care Primăria Alexandria își anunță intenția de a cumpăra, prin achiziție directă, vin franțuzesc, în valoare de 10.800 lei.

Nu știm exact la ce va servi cantitatea de vin franțuzesc de care Primăria Alexandria pare să aibă multă nevoie, dar știm sigur că municipalitatea a solicitat să primească băutura în tranșe, la comandă, în perioada 14 – 21 decembrie. Vinul va fi livrat la sediul beneficiarului, adică direct la instituția publică.

Fericitul câștigător al atribuirii directe este societatea comercială Balinex Com SRL din Alexandria, iar, potrivit anunțului din SEAP, va primi în schimbul sticlelor de vin spumant, de provieniență Franța, suma deloc neglijabilă de 10.800 de lei. Asta se întâmplă într-un oraș în care mulți oameni încă mor de foame la propriu, așa că autoritățile fac o investiție la fel de înțeleaptă ca aceea de a cumpăra sarmale de 13.000 de euro, doar că, de data asta, mizează pe faptul că Bachus îi face pe oameni mai puțin vigilenți Și totuși, nu putem să nu ne întrebăm cine va bea vinul cumpărat din banii noștri?

Articolul precedentStere Gulea la Alexandria: „Prin prezența noastră aici încercăm să ștergem ce s-a întâmplat la o sală de sport din oraș…”
Articolul următorITM Teleorman, verificări la transportatorii rutieri