Dian Popescu, expert în energie, a vorbit, miercuri seara, în cadrul emisiunii ”Culisele Statului Paralel” despre prețul majorat la pompă. Acesta spune că „este vorba de o manipulare”.

„Avem două vapoare oprite în Bosfor pentru că companiile de asigurare refuză să mai asigure vapoarele care intra în Bosfor în Marea Neagra, din cauza conflictului.

Este o presiune pe benzinăriile din România. La nivel european, prețul nu este de acum, este crescut de câteva zile, nu este o noutate. Ei nu au voie să scumpească stocul pe care îl au. Lumea a aflat că benzinăriile se alimentează cu stocul de benzină și motorină la prețurile noi. 

(…) În momente de criză, soluții de criză. Europa a explodat prețurile cu câteva zile în urmă. Nu este o noutate. Este vorba de o speculație, de o manipulare”, a precizat expertul în energie, la Realitatea PLUS.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentPrețurile la carburanți au sărit în aer. În unele orașe benzina este 11 lei litrul. Virgil Popescu: „Avem suficiente stocuri”. Premierul Ciucă vrea controale la benzinării
Articolul următorRomânia, lovită de un val de aer POLAR! Alertă meteo pentru luna martie – Prognoza ANM