Președintele Klaus Iohannis a votat la Liceul Teoretic „Jean Monnet”, una din cele mai cunoscute secții de votare din Capitală.

Președintele Klaus Iohannis a ajuns la Liceul Jean Monnet, la ora 9:30. Șeful statului a venit singur, fără Carmen Iohannis, pentru că aceasta are buletinul la Sibiu.

„Este o zi foarte importantă, ziua votului pentru alegerile locale. Astăzi ne alegem primarii, consilierii locali, conducerile județelor. Întotdeauna cand sunt alegeri, e foarte, foarte important să mergem la vot, să nu-i lăsăm pe alții să decidă în locul nostru. Iar astăzi, când îi alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim, e foarte important să ne uităm bine la candidați și să-i alegem pe aceia care pot face ceva pentru comunitatea în care trăim, pentru că până la urmă de ei depinde cum arată spitalul, cum arată școala, dacă traficul e dirijat așa cum trebuie. Vă îndemn pe toți, mergeți la vot!”, a declarat președinele Klaus Iohannis, după ce a votat.

 

Articolul precedentPrezența la vot numeroasă. Teleorman, Mehedinți, Vâlcea, prezență mare la vot
Articolul următorALEGERI LOCALE 2020 – EXIT POLL AVANGARDE la Realitatea PLUS și Realitatea.net. Primele cifre ale alegerilor – LIVE