În urma unor informații primite de polițiștii din Roșiorii de Vede, s-a luat decizia efectuării unei descinderi în casa unui bărbat din județul Teeorman. În urma percheziției, s-a dovedit că informațiile polițiștilor erau corecte și bărbatul deținea muniție și subansamble ale unei arme de foc.

Polițiștii din Roșiorii de Vede au descins în locuința unui bărbat din zona respectivă, după ce au aflat că acesta ar deține în locuința sa o armă de foc letală și muniție. Percheziția a durat mai multe ore, timp în care în locuința bărbatului de 49 de ani s-au identificat subansamble ale unei arme de foc, tuburi de cartuș de diferite dimensiuni și capse pirotehnice.

Toate acestea au fost ridicate de polițiști pentru cercetări. Potrivit departamentului de comunicare al Poliției Județene Teleorman, încă nu se știe de unde avea bărbatul toate aceste articole periculoase și nci în ce fel le-a achiziționat.Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă sub supravegherea proocurorului.

 

Articolul precedentMai puțini șomeri, cel puțin în statistici
Articolul următorPeste 5.700 de porci au fost uciși preventiv în Teleorman