Vremea severă din această seară a produs deja inundații la nivelul județului Teleorman. Pompierii teleormăneni au fost deja chemați să scoată apa din curțile mai multor oameni din Zimnicea. 

Ploile puternice care au avut loc în această seară au produs inundații în județul Teleorman, dar și alte probleme. 7 curți din orașul Zimnicea au fost afectate, apa amenințând să pătrundă în locuințe. Pentru evacuarea apei, la fața locului acționează în prezent două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Zimnicea, un echipaj de la Detașamentul Alexandria și o echipă cu patru motopompe transportabile. Cele șapte gospodării inundate se află pe străzile Cuza Vodă, Agricultori, Speranței, Romană, Ștefan cel Mare și Apusului.


Conform informaților primite de la operatorul de distribuție a energiei electrice, în acest moment șase echipe tehnice acționează pentru remedierea problemelor apărute din cauza vremii în cinci localități (Bujoru, Pietrosani, Bragadiru, Costesti și Vanatori), cu un număr de aproximativ 3955 de abonați afectați.

Articolul precedentAvocatul lui Dragnea susține că faptele clientului său s-au prescris
Articolul următorUn primar din Teleorman construiește, fără autorizație, în zona unei secții de votare