Nici trecerile de pietoni nu mai sunt sigure. O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită chiar pe trecere.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că la intersecția străzilor Avocat Alexandru Colfescu și Libertății s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

O șoferiță în vârstă de 39 de ani din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe strada Av. Alexandru Colfescu, din direcția str. Carpați către str. Dunării, la trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu strada Libertății nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, acroșându-l.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului, o femeie în vârstă de 65 de ani din localitate, victima fiind condusă la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând  a se propune soluție prin Parchet.

Articolul precedentTeleormăneanul Marius Dănuț Carașol, revocat din funcția de președinte Transelectrica
Articolul următorPakistanezi depistați că munceau ilegal în județul Teleorman