Șase consilieri locali ai orașului Turnu Măgurele cer retragerea titlului de cetățean de onoare obținut de Liviu Dragnea cu mai bine de zece ani în urmă.

O inițiativă de acest fel s-a petrecut si in anul 2016, după prima condamnare definitivă a lui Dragnea în dosarul Referendumului, dar a eșuat. Proiectul a revenit ieri pe masa Consiliului local din Turnu Măgurele, grupul liberalilor transmițînd o cerere de inițiere a unui proiect de hotărâre privind “Retragerea Titlului de Cetățean de Onoare al municipiului Turnu Măgurele a d-lui Dragnea Liviu Nicolae”.

Potrivit lui Claudiu Crăcea, unul dintre inițiatorii acestei acțiuni, dacă se va repeta susținerea lui Liviu Dragnea în consiliul local, vor fi organizate proteste la nivelul municipiului Turnu Măgurele în fiecare zi până la retragerea oficială a cetățeniei de onoare a acestuia.

Este dezonorant pentru oraș să aibă drept cetățean de onoare un pușcăriaș. Titlul de cetățean de onoare se acordă unor oameni care au o contribuție privind realizarea unor obiective, rezultate deosebite, sprijin pentru comunitate. Dragnea, în afară de faptul că nu a ajutat cu nimic orașul Turnu Măgurele, este un infractor. Și, scuzați-mă, Turnu Măgurele nu este un oraș de infractori. Dacă era oraș de infractori, atunci era o mândrie și o onoare să avem un infractor cetățean de onoare.“, a declarat Claudiu Crăcea, unul dintre inițiatorii proiectului.

Articolul precedentDoi militari americani, răniți pe drumurile din Teleorman
Articolul următorUn autoturism a luat foc în apropierea pieței din Roșiorii de Vede