Aproximativ 2,1 kilograme bijuterii din aur și 84 de parfumuri, posibil contrafăcute, au fost confiscate, joi, în urma unor percheziții domiciliare efectuate în județele Olt și Teleorman.

Ieri, polițiștii de frontieră, în colaborare cu cei din cadrul IPJ Olt, au pus în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, patru dintre acestea pe raza județului Olt și trei în Teleorman.

Acţiunea s-a desfăşurat s-a desfășurat pentru documentarea activităţii infracţionale într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Astfel, au fost descoperite aproximativ 2.100 de grame bijuterii din metal galben, presupuse fi din aur și 84 de parfumuri care prezentau suspiciuni de contrafacere, purtând însemnele unor mărci cunoscute.

„Totodată, în cadrul verificărilor, patru persoane sex feminin, cu vârstele cuprinse între 24 și 46 de ani, au fost conduse la sediul S.T.P.F. Olt în vederea audierii, despre acestea existând suspiciuni că ar fi introdus în țară, diverse bunuri achiziționate din Turcia. Atât bijuteriile descoperite, estimate la o valoare de 580.000 lei, cât și parfumurile sus-menționate, evaluate la 25.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, dar și mai multe înscrisuri, au fost ridicate de către polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor”, arată Poliția de Frontieră.

Cele patru femei sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și punerea în circulație a unui produs, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentCoronavirus, 4 martie: 5.602 cazuri noi şi 67 decese
Articolul următorNinsori pe mai multe drumuri din tară