Majoritatea partidelor politice din Teleorman încalcă regulile afișajului electoral. Potrivit Biroului Electoral Județean, PSD, PNL, PMP și Alianța „Un om” au lipit mai mult de un afiș pe panourile special dedicate campaniei electorale. 

În urma unei sesizări depuse la Biroul Electoral Județean Teleorman, pe 25 octombrie a avut loc o ședință în care s-a dezbătut problema încălcării de către partidele politice a regulilor privitoare la afișajul electoral. Conform, sesizării, atât PSD, cât și PNL, PMP și Alianța “UN OM” au afișat mai mult de un afiș electoral pe panourile special amenajate în acest scop în municipiul Alexandria.

Solicitantul, pe numele său Mihai Mihail, a atașat sesizării sale și fotografii, care arătau numărul de afișe electorale amplasate pe panouri. Astfel, pe un singur panou de afișaj din Alexandria, PSD, PNL, PMP și Alianța “UN OM” au afișat mai mult de 1 afiș, așa cum prevede legea 370/2004. În consecință, Biroul Electoral Județean, care veghează la respectarea regulilor de campanie electorală urmează să dispună îndepărtarea afișelor electorale care depășesc numărul prevăzut de lege din locurile indicate.

Articolul precedentGroapă cu cadavre de porci în islazul comunal din Beuca
Articolul următorUn tânăr teleormănean a fost prins în timp ce conducea drogat prin Videle