Astăzi, în cursul orelor prânzului, la numărul unic pentru apeluri de urgență a fost anunțată dispariția unei fetițe în vârstă de 13 ani în râul Vedea, în apropierea satului Șoimu din comuna Smârdioasa. O echipă de 5 subofițeri ISU de la Zimnicea s-a prezentat la fața locului imediat cu o ambarcațiune de salvare cu 2 ofițeri. 

Acolo, salvatorii au raportat că situația e de fapt și mai gravă, pentru că în acest episod dificil a mai fost implicată o altă fetiță, tot în vârstă de 13 ani, care  fusese recuperată din râu de către localnici. De aceea, s-a solicitat suplimentarea mijloacelor de intervenție cu echipa de scafandri din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria pentru căutarea fetiței dispărute.

În acest moment, se intervine pe Râul Vedea (pe raza comunei Smârdioasa, sat Șoimu) pentru căutarea minorei. La ora 17.05, echipajul de scafandri a început scufundările și, din păcate, până acum căutările au rămas fără rezultat. O dată cu lăsarea întunericului, căutările vor fi întrerupte și reluate mâine dimineață. Căutările s-au desfășurat pe o distanță de aproximativ 1 kilometru în aval de echipa de scafandri și circa 6 kilometri de către ceilalți pompieri cu bărcile de salvare.

Articolul precedentDezinsecția în Alexandria va începe abia la mijlocul acestei luni
Articolul următorDouă societăți din Teleorman, depistate cu angajați fără forme legale