Zilele trecute, o crimă înfiorătoare s-a petrecut în comuna Cervenia din Teleorman: o bătrână a fost violată și ucisă de un vecin. 

Totul s-a descoperit după ce o vecină de-a bătrânei a sesizat că aceasta nu răspundea poștașului care o căuta pentru a-i da pensia. În consecință, vecina a mers la locuința femeii și a intrat în casă, unde a văzut încă de la intrare urme de sânge. În pat se afla bătrâna, pe jumătate goală, zăcând într-o baltă de sânge. Anchetatorii au fost chemați de urgență, pentru a elucida motivele faptei și identitatea celui care a comis-o.

Se pare că toate indiciile duc către un vecin de-al bătrânei, care ar fi pătruns în locuința acesteia, a violat-o și a lovit-o în mod repetat cu un obiect dur în zona capului, pe corpul acesteia fiind urme înspăimântătoare ale violenței celui acuzat. Cel puțin asta susțin cunoscuții victimei, care au și văzut cadavrul. Se pare că înainte de a părăsi scena crimei, bărbatul ar fi luat și niște bani din locuința bătrânei.

În acest moment, presupusul ucigaș se află în stare de arest preventiv pentru 30 de zile, urmând ca judecătorii să decidă cât va rămâne bărbatul în spatele gratiilor după fapta comisă.

Articolul precedentPlus a avut o primă întâlnire cu potențiali noi membri la Alexandria
Articolul următorȘefa Inspecției Fiscale din ANAF Teleorman ține blocată activitatea instituției… pentru că poate