O asistentă medicală de la Spitalul Zimnicea se află în comă profundă la Institutul de Neurologie și Boli Neurovasculare din București, după ce a făcut un atac vascular la locul de muncă. Colegii pretind că medicul de gardă de pe secție, Cristina Revelant, nu a ajutat-o, chiar dacă asistenta spunea că are dureri mari de cap și nu vede bine. 

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 30 octombrie, după o noapte întreagă de activitate, în care asistenta Carmen Vătafu s-a plâns continuu de dureri puternice de cap și de faptul că nu mai vede bine cu unul dintre ochi. În ciuda acestui fapt, ambulanța a fost chemată abia după ce era foarte târziu, acum punându-se chiar problema deconectării ei de la aparate.
În acest moment, în spital se desfășoară o anchetă internă, pentru că totul s-a petrecut în timpul programului de lucru. Directorul spitalului Zimnicea, Geanina Come, spune că în acest moment nu poate declara dacă s-a intervenit sau nu în mod adecvat, însă susține că în mod cert, problema nu e cauzată de stresul de la locul de muncă.
Primarul orașul Zimnicea, Petrică Pîrvu, spune că spitalul  trebuie să răspundă pentru cele întâmplate și să lămurească felul în care totul s-a întâmplat: „Știu de asistentă. Uite care este problema. Eu vă voi răspunde ca primar. S-a întâmplat un eveniment acolo, fata e la București, dar m-am informat și eu, acum e o anchetă internă, dar nu spune nimeni ce s-a întâmplat. O să iasă managerul spitalului să răspundă, că de aia răspunde și are salariul mai mare ca primarul. „
Surse din spital susțin că familia asistentei Carmen Vătafu este foarte nemulțumită de faptul că personalul medical nu a intervenit la timp pentru a o ajuta. Tot sursele spun că șansele ei de supraviețuire sunt minime.
Articolul precedentAccident pe centura Alexandriei
Articolul următorAnchetă în Consiliul Județean Teleorman, după ce un primar a amenințat un consilier juridic la locul de muncă