Se primesc cereri pentru tichetele sociale de Crăciun. Pensionarii, persoanele singure sau familiilor al căror venit net pe membru de familie este sub 704 lei lunar beneficiază de tichet social de 100 lei.

Sute de alexăndreni au beneficiat în ultimii ani de tichete cadou oferite de municipalitate cu ocazia sărbătorilor de Paşte şi Crăciun. Tradiţia merge mai departe, iar cei care doresc să beneficieze de acest cadou trebuie să depună actele necesare la sediul Primăriei Alexandria.

100 lei este valoarea tichetului social pe care îl primesc alexăndrenii al căror venit net pe membru de familie este sub 704 de lei lunar. Pentru a beneficia de aceste tichete trebuie făcută o cerere, însoţită de actele doveditoare ale veniturilor din luna anterioară. Toate acestea vor fi depuse la Primăria Alexandria.

”Acordarea tichetelor sociale se face pe baza de cerere şi declaraţie pe propria răspundere însoţită de următoarele acte: copii acte de identitate pentru toţi membrii din familie, acte doveditoare de venituri realizate în luna anterioară depunerii cererii pentru toţi membrii familiei, adeverinţe de salariu cu venitul net; cupoane pensii; alocaţii de stat; indemnizaţii de şomaj, handicap, creştere copil, plasament, etc; adeverinţe eliberate de Administraţia Finanţelor Publice Alexandria pentru persoanele majore care nu realizează venituri şi alte acte doveditoare după caz”, se arată într-un comunicat al Primăriei Alexandria.

Valoarea tichetelor este 100 lei pe familie şi sunt destinate achiziţionării de produse alimentare.

Articolul precedentO persoană a ars de vie în propria casă!
Articolul următorTehnica pentru partide de amor de invidiat, dezvăluită de un medic ginecolog