Anul acesta, Mos Crăciun nu i-a uitat pe salvatorii de vieți, așa că a făcut un scurt popas și pe la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman. 

Surpriza a fost, însă, mai mare pentru copiii care i-au colindat pe pompieri decât pentru gazde, căci niciunul dintre copii nu se aștepta ca Moșul să coboare cu cea mai nouă autospecială a pompierilor teleormăneni, cu o autoscară de 42 de metri. Pentru că astăzi, zeci de copii ai Școlii Gmnaziale Brânceni a plecat la colindat și nu oriunde, ci chiar la sediul salvatorilor de vieți ai Teleormanului.

Pompierii știau, însă, că Moșul și-a planificat oprirea pe remiza de pompieri din Alexandria, manifestându-și dorința de a fi coborât cu cea mai nouă achiziție a acestora, o autospecială foarte importantă pentru activitatea salvatorilor.

Și astfel, copiii au fost surprinși în mod categoric de cele întâmplate, dar și foarte bucuroși de fapul că au avut prilejul de a purta unele discuții cu Moș Crăciun și chiar de a pleca de la pompieri cu o amintire cu totul și cu totul deosebită.

 

Articolul precedentDragnea are termen de judecată în ianuarie
Articolul următorHackerii teleormăneni vor fi extrădați în SUA