Potrivit IPJ Teleorman, in dimineața zilei de 19 noiembrie, polițiștii Postului de Poliție Izvoarele au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 38 de ani din localitate cu privire la faptul că, în seara zilei de 18 noiembrie, atât ea, cât și fiica lor, o minoră în vârstă de 13 ani, au fost agresate de către soțul femeii, un bărbat în vârstă de 46 de ani.

În  timp ce se aflau la domiciliul unei bătrâne pe care femeia o îngrijește, pe raza localității de domiciliu, bărbatul și-ar fi agresat fizic soția și fiica, lovindu-le cu palmele în zona feței, persoanele vătămate nesolicitând îngrijiri medicale.

Victimelor le-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie și a fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultatul obținut indicând faptul că există risc iminent, motiv pentru care polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

Articolul precedentUn elev de clasa a-8-a din Alexandria a fost batut chiar in scoala in care invata
Articolul următorȘeful Poliției Teleorman a fost detașat la Dâmbovița