O nouă filmare din Proiectul „Valiza”, ajunsă în posesia jurnaliștilor Rise Project, arată clar că la partidele de vânătoare participau atât șefi ai Teldrum, cât și toată spuma pesedistă din țară.

Printre protagoniștii filmării se numără Petre Pitiș și Florea Nedea, ambii directori ai Teldrum, dar și baronii PSD Marian Oprișan, Adrian Țuțuianu sau Paul Stănescu. Lângă ei, în poze, stă, așa cum e ușor de ghicit, Liviu Dragnea.

Despre situația fondului de vânătoare al lui Dragnea a relatat în presa locală cu ani în urmă un fost director angajat chiar de Liviu Dragnea, Cristian Neacșu: “Tata a fost primul director al lui acum cincisprezece ani. Atunci au licitat pentru două fonduri în judeţul Dolj, dar două fonduri sărace, braconate, vai mama lor. Şi atunci Dragnea a aranjat cu Regia Naţională a Pădurilor ca să dea la schimb cele două fonduri proaste din Dolj pe două foarte bune din Teleorman, gospodărite bine. Tata s a ocupat de acea licitaţie şi de transfer, dar cu bani de la Dragnea şi cu aranjamentul lui Dragnea. Apoi a mai luat şase fonduri prin fals de la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi încă vreo două în altă parte. Are zece fonduri de vânătoare în total acum, din ce ştiu eu.”

Ulterior, șeful fondului de vănătoare Turris a devenit Mădălin Ioniță, fostul șofer al lui Liviu Dragnea și actualul proprietar în acte al averii lui Dragnea de la malul Dunării.

Articolul precedentAutoritățile teleormănene caută persoana care ar fi pus porcul bolnav de pestă la Slobozia Mândra
Articolul următorObligațiile fiscale achitate până la 15 decembrie se reduc cu 10% sau 5%