S-au rezolvat toate problemele din Teleorman! A mai rămas identificarea unei steme care să cuprindă toate elementele caracteristice lui. Cel puțin, cu asta se ocupă acum Consiliul Județean Teleorman. 

Consiliul Județean Teleorman a pus în dezbatere publică proiectul de stemă al județului. Există deja trei propuneri de stemă, însoțite de descrierea și semnificația lor pe site-ul instituției publice, dar și la avizier. Așa că cei interesați să participe la selecția stemei pot să se implice în mod direct, ba chiar să-și comunice punctul de vedere pe pagina de Facebook a instituției până pe data de 31 octombrie.

Sunt deja trei variante de stemă, pe care nu le vom analiza noi, nefiind specialiști în domeniu, dar observăm că din toate cele trei propuneri nu lipsește copacul. El lipsește însă chiar din județ, în condițiile unor defrișări masive, care astăzi produc inundații la fiecare 6 luni. Poate mai bine ar fi fost să fi găsit de cuviință Consiliul Județean să pună pe stemă un element cu adevărat definitoriu pentru județ. Și anume, conacul lui Dragnea. Sau o mustață.