Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern de la Palatul Victoria, ca insula Belina si bratul Pavel vor intra, incepand de astazi, in administratia statului roman, potrivit realitatea.net

„Insula Belina si bratul Pavel, care pana astazi au ratacit la prietenii lui Dragnea si ai PSD, de azi va reveni in administrarea statului”, a anuntat Orban, precizand ca urmeaza sa fie semnat procesul verbal de preluare a insulei si bratului.

Potrivit premierului, preluarea se va face fara contractele incheiate de Consiliul Judetean Teleorman si beneficiarul Tel Drum.

„Preluarea va fi curata. (…) Asteptam Hotararea de Guvern cu celeritate, astfel incat sa incheiem acest episod trist prin care baronii rosii au incercat sa transforme in mosie proprie proprietati ale statului roman”, a mai spus Orban. 

Vă reamintim că un nou termen a fost stabilit pentru cercetarea dosarului Belina, în care numele fostului lider PSD este vehiculat și în care fostul ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, este acuzat de abuz în serviciu întrucât l-a ajutat pe Liviu Dragnea să pună mâna pe Insula din Teleorman.

Articolul precedentCine sunt protejații greilor din Servicii. Probleme pentru afaceristul „Licitație la minut”
Articolul următorRaed Arafat, la Realitatea PLUS: „Există informații în spațiul public menite să creeze haos și să scadă credibilitatea autorităților”