Un incendiu a izbcnit, miercuri dimineaţa, în localitatea Ţigăneşti din Teleorman, la un garaj aflat în apropierea unei locuințe și a unui spațiu de depozitare a buteliilor.

Purtătorul de cuvvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, a declarat că, la sosirea echipajelor de intervenție, incendiul cuprinsese în totalitate grajul, în care se afla un autoturism, un foișor din lemn și mai multe bunuri de uz gospodăresc, existând riscul propagării la locuință și la buteliile din imediata apropiere, cu pericol de explozie. Concomitent cu desfășurarea operațiunilor de localizare și lichidare a incendiului, pompierii au evacuat din zona apropiată focarului 20 de butelii încărcate, eliminând astfel riscul producerii unei explozii.

„Incendiul a fost stins în limitele găsite, după aproape două ore de luptă cu flăcările, fiind salvate bunuri apreciate la peste 200 000 de lei, reprezentând casa de locuit și anexele gospodărești din apropiere. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 40 000 de lei, constând în distrugerea unui foișor din lemn, a garajului și autoturismului, precum și a mai multor bunuri depozitate în interiorul acestora”, a declarat reprezentantul ISU Teleorman.

Pe timpul intervenției, două persoane de gen feminin, de 90 și 43 de ani, au suferit un atac de panică, motiv pentru care au primit primul ajutor de la echipajul SMURD, însă fără a necesita transportarea la spital.

„Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit la instalația electrică din interiorul garajului”, spun reprezentanţii ISU.â

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentTeleorman: Unde au fost stabilite centrele de vaccinare anti-COVID pentru etapa a doua
Articolul următorOFICIAL – Vaccinare antigripală GRATUITĂ pentru întreaga populație a României