turris oltul

Turris – Gloria Buzău, este meciul care încheie etapa a 10-a din Liga 2. Formația teleormăneană are un nou antrenor, fostul dinamovist, Flori Bratu. Indiferent de rezultatul partidei, Turris rămâne lider în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Luptă mare pentru promovarea în Liga 1. Nu mai puțin de 4 echipe se bat pentru a prinde cele 2 locuri care duc automat în ”liga mare”. Este vorba despre Turris Turnu Măgurele, CS Mioveni, Uta Arad și Gloria Buzău. Între cele 4 formații find doar 3 puncte. În aceste condiții, partida de astăzi de la Turnu Măgurele este considerată derby.

Meciul se joacă de la ora 19:30, la Turnu Măgurele. Echipa teleormăneană are un nou antrenor, în persoana lui Florin Bratu. Acesta a avut mai puțin de o săptămână la dispoziție pentru a pregăti meciul de astăzi.

Poziţia de lider este ocupată în continuare de Turris Oltul Turnu Măgurele (22 puncte), care vine după prima ei înfrângere din acest sezon. CS Mioveni a rămas însă singura echipă invincibilă din acest sezon.

Sportul Snagov se află pe ultima poziție în clasament. După 10 etape formația din Ilfov are doar 1 punct.

Articolul precedentCopilul-minune al Teleormanului reprezintă România la Campionatul Mondial de Șah
Articolul următorAttila Szabo e din nou campion mondial!