O parte a dosarului Teldrum a fost trimisă de Înalta Curte la Tribunalul Teleorman, în vederea stabilirii faptului dacă ancheta trebuie sau nu să fie redeschisă. Dosarul a ajuns, însă, pe mâinile unui judecător controversat, iar DNA a cerut strămutarea lui. 

Dosarul a “picat” pe mâna unei judecătoare controversate, aflată în relații apropiate cu familia lui Liviu Dragnea și o fostă abonată la funcția de președinte al unor comisii electorale. În plus, Emilia Enescu a fost chiar președinta Biroului Electoral Județean Teleorman în anul 2012, în timpul alegerilor aferente Referendumului care i-a și garantat lui Dragnea o primă condamnare. 

Mai mult, fratele acesteia este avocat al lui Valentin Dragnea și surse de încredere susțin că i-ar fi văzut pe cei doi în tribuna stadionului din Turnu Măgurele în timpul meciurilor echipei de suflet a lui Valentin. Și soțul Emiliei Enescu figurează, potrivit jurnaliștilor Rise Project, în rândul apropiaților lui Dragnea, acesta figurând în listele participanților la vânătorile din Teleorman.

Procurorii au solicitat strămutarea dosarului Teldrum la un alt tribunal din cadrul Curții de Apel București. Cererea de strămutare se judecă, însă, pe data de 14 august, iar solicitarea de redeschidere a dosarului la Tribunalul Teleorman se întâmplă mai devreme cu o zi. Interesant și îngrijorător în același timp e faptul că și judecătoarea care ar trebui să judece dosarul la Curtea de Apel București este una aflată în relații tensionate cu DNA.

Articolul precedentPSD Teleorman crede că România are, cu Dăncilă, șansa unui „președinte onest”
Articolul următorPericolul meningitei West Nile planează asupra județului Teleorman!