Imediat după anunțul potrivit căruia Viorica Dăncilă va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale, PSD Teleorman a și sărit s-o complimenteze pe cea de care depinde, până la urmă, continuitatea locurilor de muncă pe care mulți dintre membrii formațiunii le au în București, că în Teleorman nu prea există așa ceva. În consecință, pesediștii teleormăneni s-au exprimat public pe Facebook în sensul că România are acum șansa unui „președinte onest”.

Oricât de amuzantă ar părea candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale, pesediștii teleormăneni au reușit să se abțină și de data asta și să meargă mai departe pe cartea ipocriziei. În consecință, după anunțul care a oripilat o mare parte din țară, PSD Teleorman s-a grăbit să scrie pe Facebook faptul că Viorica e o șansă reală pentru dezvoltarea și echilibrul României.

Astăzi, în cadrul Comitetului Executiv National al PSD premierul Viorica Dăncilă a primit votul de încredere pentru a intra în cursa alegerilor prezidențiale din toamna acestui an, cu convingerea că România poate avea în sfârșit un președinte onest. Suntem în fața unei uriașe șanse pentru ca românii să fie reprezentați la Palatul Cotroceni de un om echilibrat, care să nu dezbine, care să își iubească țara, să respecte Constituția și separația puterilor în stat. Mult succes, PSD! Mult succes, doamna președinte!”, a scris echipa de comunicare a PSD pe Facebook, probabil, după un timp îndelungat de gândire. 

Articolul precedentUn pompier din Roșiorii de Vede și-a demonstrat eroismul în timpul liber
Articolul următorDNA a cerut strămutarea dosarului Teldrum de la Teleorman