Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a sosit astăzi în Teleorman, cu intenția de a face o vizită în zona rurală a județului și de a afla de la oameni ce probleme au. Împreună cu echipa lui din Teleorman, Dacian Cioloș a ajuns la Necșești, Drăgănești de Vede, Dobrotești, Siliștea Gumești și Beuca. 

Acolo s-a întâlnit cu oamenii, a purtat discuții cu cei care se aflau pe străzile comunelor, încercând să afle de la ei care sunt problemele pe care le întâmpină. Astfel a aflat Cioloș că în Teleorman oamenii fac naveta pe bicicletă, că sărăcia e la ea acasă și că mulți dintre teleormăneni nu mai au nicio speranță. Unii dintre aceștia chiar i-au spus că nu intenționează să mai voteze, din simplul motiv că nu doresc să li se mai reproșeze voturile, dar nici nu mai au alternativă.

Cu toate acestea, liderul PLUS a încercat să transmită un mesaj de speranță celor pe care i-a întâlnit și s-a implicat în activități atipice, precum aceea de a frământa pâine pentru a fi preparată la țest de către un tânăr teleormănean ce se încăpățânează să păstreze vie tradiția aceasta moștenită din străbuni. La finalul prepărării pâinii, tânărul George Dumitru i-a dăruit lui Dacian Cioloș un țest fabricat de el, pe care a inscripționat cuvintele: “Un plus de savoare din Teleorman”, îndemnându-l pe liderul PLUS să ducă mai departe tradiția pregătirii pâinii la țest.

 

Articolul precedentDescoperire macabră într-o viță de vie: un CADAVRU de femeie aflat în descompunere
Articolul următorMinor rănit într-un accident rutier produs din neatenție