Consultantul politic Cozmin Gușă se alătură, de astăzi, echipei Radio GOLD FM. 

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Cozmin Gușă anunță că CNA a aprobat tranzacția prin care compania fiului său, Andrei Gușă, a achiziționat  “Radio GOLD FM” (fostul Radio TOTAL, 96,9 MHz). 

„Urmează o perioadă de investiții în tehnologie și infrastructură, plus regândirea grilei de programe, apoi relansarea în câteva săptămâni. I-am promis că-l ajut în primul an de activitate, așa că voi deveni un consilier full-time job. Mă bucur că Andi salvează de la faliment un brand de renume în audiovizualul românesc, ba chiar că a ales să-și înceapă cariera de bussines într-un domeniu în care și-a început ucenicia alături de mine încă … din leagăn! „, scrie Cozmin Gușă. 

Cozmin Gusa

DE AZI SUNT (ȘI) ANGAJATUL FIULUI MEU! 

Azi CNA a aprobat tranzacția prin care compania fiului meu a achiziționat “Radio GOLD FM” ( fostul Radio TOTAL, 96,9 MHz). Urmează o perioadă de investiții în tehnologie și infrastructură, plus regândirea grilei de programe, apoi relansarea în câteva săptămâni. I-am promis că-l ajut în primul an de activitate, așa că voi deveni un consilier full-time job.

Mă bucur că Andi salvează de la faliment un brand de renume în audiovizualul…

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, cadru apropiat
Este posibil ca imaginea să conţină: 7 persoane
Articolul precedentOra 18:00 – Culisele statului paralel. Dezvăluire bombă despre intervenția lui Victor Ponta în dosarul Lukoil
Articolul următorRobert Glință, un nou record