În urma fenomenelor meteorologice de noaptea trecută, în special din cauza vântului puternic, mai mulţi copaci au fost doborâţi sau smulşi din rădăcini, în judeţul Teleorman. Totodată, un acoperiș a fost luat de vânt, în Turnu Măgurele.

Potrivit ISU Teleorman, pe DN 52, între Alexandria și Furculești, un arbore a căzut pe carosabil blocând traficul rutier pe un sens. Pentru degajarea acestuia au acționat militari alexăndrineni cu drujbele din dotarea autospecialei de descarcerare.

În municipiul Turnu Măgurele, un copac a fost îndepărtat de pe carosabil de pompierii turneni, fără a fi întâmpinate probleme deosebite.

Pe DJ 612 A, între Satul Vechi și Văcărești, pompierii militari roșioreni au intervenit pentru degajarea unui arbore căzut pe carosabil, cu ajutorul unei autospeciale de descarcerare.

Pe DJ 504, între Alexandria și Lăceni, pompierii militari alexăndrineni au acționat pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, în jurul orei 03.00.

Pe strada 1907, din municipiul Turnu Măgurele, un acoperiș a fost luat de vântul puternic de pe un bloc de locuințe, însă fără a produce alte pagube materiale ori victime omenești. Pentru îndepărtarea elementelor de construcție a acționat un echipaj de pompieri.

De asemenea, la ora 04.37, pe strada Progresului, din orașul Videle, un copac a căzut pe carosabil, blocând traficul rutier. Acesta a fost îndepărtat de pompierii Detașamentului Videle cu ajutorul drujbelor din dotarea autospecialelor de intervenție.

Pe DN 52, la ora 05.27, un alt arbore a fost doborât de vânt, participanții la traficul rutier solicitând intervenția pompierilor. Misiunea s-a derulat rapid și fără probleme deosebite. Iar, la ora 06.38, pe strada Traian, din municipiul Turnu Măgurele, a trunchi de copac a căzut pe carosabil, acesta fiind îndepărtat de salvatorii turneni.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentVINERI, ora 18: Afacerile sindicaliștilor de la Metrorex, scoase la lumină de Culisele Statului Paralel
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 156 – Telenovela senatoarei Șoșoacă în Parlament