Viorica Dăncilă, după ce Dragnea a devenit deținut de drept comun, iar ea a ajuns șefa PSD, spune peste tot că partidul învață din greșeli, că vrea să fie mai bun, mai atent, mai altfel. Totuși, a devenit, subit, mai aproape de comunism decât era pe vremea lui Dragnea. Spunem asta pentru că, astăzi, la Universitatea Valahia din Alexandria, a avut loc o conferință a Organizației Județene a PSD Teleorman în care s-a ales conducerea. Încolonați, membrii de partid și-au ocupat locurile în scaunele roșii ale celei mai mari încăperi din Alexandria pentru întruniri publice, s-au făcut comozi și au așteptat ședința. Afară, o parte a presei a fost chestionată, verificată în geantă și ținută la ușă o vreme, pentru că jurnaliștii nu erau trecuți ”pe listă”. Unii nu au intrat deloc. Înăuntru, toți la locul lor, două rânduri de scaune, în jur de 10 locuri pentru jurnaliști, toate mișcările fiind privite cu ochii aprigi ai SPP-iștilor, care nu s-au comportat niciodată așa de agresiv. Presa a putut filma și fotografia doar din locurile impuse de ”urmăritori”, totul până la un moment dat, când secretarul general al PSD – Mihai Fifor a anunțat că jurnaliștii trebuie să părăsească sala, sub aplauzele furtunoase ale membrilor PSD.

Pe hol, jurnaliștii au fost anunțați că urmează o conferință de presă, la care vor participa Viorica Dăncilă, Mihai Fifor și Orlando Teodorovici, dar trebuie să anunțe în prealabil întrebările.

Legat de treburile interne ale PSD, alegerile, până la momentul finalizării scrutinului de vot, nimeni din afară nu a știut cine pe ce post candidează exact și de ce, candidaturile fiind ținute secret, iar unii doritori de funcție de conducere au fost îndepărtați, conform surselor noastre. În final, cu toții am aflat că Adrian Gâdea a fost ales, din nou, președintele PSD Teleorman, iar Victor Drăgușin a devenit președinte executiv. Ura!