Circulația rutieră este închisă pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t, pe DN 3, pe tronsonul kilometric cuprins între Cobadin și Ostrov, județul Constanța, din cauza viscolului.

Traficul rutier este îngreunat, circulându-se prin dirijare, pe DN 2A intersecție cu DJ 223, între loc. Horia și Crișan, județul Constanța, din cauza unui tir care a derapat și a rămas imobilizat pe suprafața de rulare.

Se circulă în condiții de iarnă, fără precipitații sub formă de ninsoare, însă cu depunerea unui strat subțire de zăpadă pe carosabil, pe DN 22A,  între Topolog, Tulcea și Hârșova, Constanța.

Ninsoare slabă, fără depuneri pe carosabil, pe mai multe drumuri din județele Buzău, Călărași, Constanța și Vrancea (în zona montană).

Pe autostrada A2 București-Constanța sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare, astfel:

-km. 10-28, ninsoare ușor viscolită, fără depuneri pe partea carosabilă;

-km. 28-64, fără precipitații, carosabil umed;

-km. 64-120, carosabil umed, precipitații ușoare sub forma de ninsoare;-

-km. 120-144, ninge viscolit, se circulă în condiții de iarnă;

-km. 144-160, precipitații sub forma de ninsoare, se circulă în condiții de iarna  cu depuneri pe suprafata de rulare;

-km. 160-212, dar și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, ninge abundent, se circulă în condiții de iarnă, strat de zăpadă depus pe carosabil.

Ninge slab și pe autostrada A3 București-Ploiești, între kilometrii 7 (București)- 23 (loc.Moara Vlăsiei, jud.Ilfov), fără depuneri pe suprafața de rulare, carosabilul fiind umed.

Articolul precedentBilanț coronavirus 28 februarie: 4.757 cazuri noi și 61 decese
Articolul următorAproape 8.500 de noi infectări cu SARS-COV-2 și 164 de decese