Numele actualului ministru de Interne, Carmen Dan, apare într-un dosar penal aflat pe rolul unui parchet din Teleorman, cu privire la faptul că ar fi acoperit delapidarea unor sume de bani destinate persoanelor cu handicap. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele are în păstrare un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. “Vedetele” acestui dosar sunt actualul ministru de Interne, Carmen Daniela Dan (în calitate de prefect al județului Teleorman la data comiterii faptelor) și primarul orașului Turnu Măgurele, Dănuț Cuclea. Dosarul a fost plimbat de la o autoritate la alta și, în cele din urmă, s-a ales soluția confortabilă a clasării.

Două femei din Turnu Măgurele, în calitate de asistenți personali ai unor persoane cu handicap, plătite de Primăria Turnu Măgurele, au semnalat săvârșirea unei infracțiuni de delapidare, fals și uz de fals de către angajați ai Primăriei Turnu Măgurele, ele declarând că nu au intrat niciodată în posesia unor sume de bani care li se cuveneau prin lege, în decursul a trei ani, respectiv indemnizații de concediu și indemnizații pentru persoanele cu handicap pe care le aveau în îngrijire. Carmen Dan, prefect de Teleorman la acea vreme, responsabilă de controlul legalității acțiunilor primarilor, a fost acuzată că a acoperit această delapidare.

Articolul precedentTeldrum a semnat un alt contract profitabil cu județul Teleorman. Cristescu spune că de vină e TVA-ul!
Articolul următor127 delegați din Teleorman, la Congresul PSD