Fostul ministru de Interne nu se poate împăca deloc cu pierderea funcției. De altfel, pe pagina sa de socializare, Carmen Dan figurează și astăzi drept „ministrul Afacerilor Interne”. Mai mult, aceasta încearcă să-i convingă pe „fani” că demiterea ei este, de fapt, consecința dorinței lui Iohannis, nu rezultatul incompetenței proprii.

Culmea e că formal, Carmen Dan nici nu a fost demisă, ci i-a fost oferită posibilitatea de a-și da demisia, tocmai pentru a nu fi pusă într-o lumină foarte proastă de  vecina sa de la Videle. Cu toate acestea, frustrarea arde în Carmen Dan, care nu se poate resemna cu prăbușirea, așa că și-a transferat pe Facebook veninul caracteristic. Mai ales că pe Facebook ea încă mai are iluzia că e ministru, așa că acolo se simte perfect confortabil.

În concluzie, aceasta și-a actualizat statusul de Facebook, declarându-se în căutare de răspunsuri și a scris ironic (în măsura în care poate fi o fostă secretară de la Videle ironică): „#întrebareazilei Cum era aia cu IMEDIAT, ADICĂ IMEDIAT?”

Așa cum nu înțelege că nu mai e ministru de Afacerilor Interne, Carmen Dan nu înțelege nici faptul că ea n-a avut nicio secundă ce căuta la conducerea unui minister și, cu atât mai puțin, nu vede nici consecințele dezastruoase pe care le-a generat de-a lungul mandatului său, presărat cu evenimente precum 10 august sau cu moartea angajaților în subordine, pe fondul lipsei de echipament și prerogative. Carmen Dan crede în continuare că un minister se conduce „ca o familie” și că un ministru n-are altă treabă decât aceea de a posta dulcegării pe Facebook și de a participa la petreceri și recepții oficiale.

Articolul precedentTatiana Paraschiv a devenit consilier județean în locul lui Cătălin Vătafu
Articolul următorArtiștii locali sunt invitați să cânte de Zilele Alexandriei