Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman și candidat la Consiliul Județean Teleorman, susține că PSD va pierde alegerile din județ pentru prima dată în 30 de ani. Candidatul PNL la cea mai înaltă funcție politică din județ este de părere că social-democrații vor amânarea alegerilor deoarece se tem de alegători.

 ”Din punct de vedere al pregătirilor, cu siguranță, totul este în ordine. Absolut nicio activitate nu este oprită astăzi. Păstrând normele de igienă și de siguranță, toate activitățile se desfășoară normal. În Teleorman vom face în așa fel încât măsurile să fie respectate și să nu fie probleme din acest punct de vedere.

Referitor la politica de campanie, din ceea ce văd eu în Teleorman, a intervenit frica de alegător. Când am demarat precampania electorală îmi spunea un candidat de la PSD că se vor amâna alegerile. Ei se pregăteau de acum o lună, când nu aveam acest val de creșteri al cazurilor noi de coronavirus, aveau un plan de atunci să se amâne alegerile, pentru că toate calculele spun foarte clar că nu vor mai câștiga alegerile în România opt ani de acum încolo.

În Teleorman au probleme foarte mari. Vor pierde județul Teleorman pentru prima dată. Acum două săptămâni, Ciolacu a venit în Teleorman să liniștească apele cumva, pentru că e degringoladă, oamenii nu mai pot să stea în PSD.

Avem situații în Teleorman unde PSD nu are candidat. Păi ce era acum 10 ani și ce e acum?! Nu mai pot minți electoratul de fiecare dată. Electoratul este cu ochii pe tine și te analizează. Cât ai stat în scaun? 12 ani. La revedere. Pierd electorat și nu mai vor alegeri. E clar că nu mai câștigă aceste alegeri. Din fericire, după 27 septembrie vor pleca acasă”, a declarat Eugen Pîrvulescu, la Realitatea PLUS.

Referitor la Legea pensiilor și procentul cu care vor crește veniturile pensionarilor, senatorul PNL consideră că PSD dă dovadă de iresponsabilitate când susține că pensiile pot fi crescute cu 40%.

”E un județ îmbătrânit Teleormanul, cu un număr foarte mare de pensionari, înțelegem foarte bine situația acestora. Eu am discutat cu mulți oameni și la audiențe, și în munca pe teren. Pensionarii înțeleg pentru că noi suntem un guvern responsabil și nu ne gândim doar la pensii, ne gândim și la alocații, și la investiții. Ne gândim la situația asta grea în care este România. Un guvern responsabil se gândește la toate categoriile sociale, nu doar la pensionari, dar plusul acesta face ca pensionarii să aibă bani mai mulți în buzunar.

În momentul în care s-a votat Legea Pensiilor, eram în Parlament și am întrebat un senator PSD cum va fi bugetul cu o creștere de 40%. El a spus că până atunci nu vor mai fi la guvernare, să ne descurcăm. Pasarea aceasta e ca și cum ai încuia ușa cuiva și îi spui: intră în casă. Nu se poate! Iresponsabilitaea de care dă dovadă PSD face ca România să ducă într-o situație delicată, pentru că momentele prin care trecem astăzi ne fac să fim foarte precauți în cheltuirea banilor publici. Dacă nu ai producție, dacă nu ai bani la bugetul de stat, intri în colaps, nu ai de unde să plătești nimic. PNL a calculat în pași, anul acesta puțin, la anul puțin. Este bine să ai să dai tot timpul decât, Doamne ferește, să sistezi vreodată”, a mai declarat Eugen Pîrvulescu în emisiunea Legile Puterii.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentNelu Tătaru: ”Toți elevii, de la clasa I până la clasa a XII-a, vor purta măști în timpul orelor și în pauze. Excepție vor face elevii de grădiniță”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 45. Bețivii pot fenta virusul Covid-19