Întotdeauna, prioritățile orașului Alexandria au fost legate de superficialitate. N-a contat niciodată că la fiecare ploaie orașul s-a inundat cât a contat să se organizeze petreceri, să se amenajeze pergole sau să se cumpere flori, ghivece și luminițe. Ca acum, când în apropierea iernii, orașul va cumpăra ghirlande luminoase de peste 36.000 lei.

Bugetul local al municipiului Alexandria e întotdeauna generos cu investițiile de suprafață. În general, banii publici se duc pe diplome, trofee, luminițe, ghivece, pergole, boxe. Asta în ciuda faptului că la fiecare ploaie, orașul se inundă sau că sunt cartiere din oraș în care apa potabilă e o chestiune SF (ca în filme, nu ca în studiile de fezabilitate).

De data aceasta, Alexandria va achiziționa de la o firmă din Timișoara ghirlande luminoase pentru împodobirea orașului în iarna ce vine. Probabil că cele vechi s-au demodat și e nevoie de unele noi, în valoare de 36.066 lei. Administrația Domeniului Public a mers pe varianta cumpărării directe de la firma S.C. NORELECTRIC SRL din Timișoara a unor țurțuri luminoși de exterior, a unor figurine cu fixare pe stâlp și a unor țurțuri luminoși cu led rece. Probabil că orașul Alexandria va arăta feeric de sărbători. Pentru că, în definitiv, asta contează…

Articolul precedentUn nou focar de pestă porcină a apărut în Teleorman
Articolul următorPreotul Florin Danu a început astăzi construcția caselor pentru orfani, bătrâni și femei vulnerabile